Menü Bezárás

Műfű vagy ültetett pázsit – milyen a jobb opció a kertünkben?

Műfű vagy ültetett pázsit

Nagyon sokan nyitnak vitát arról, hogy melyik a legjobb megoldás: igazi füvet vásárolni, vagy pedig műpázsittal beérni? Bizony vannak érvek és ellenérvek. Mindenkinek fontos, hogy a legjobb döntéseket hozza meg, amikor a kertjét szeretné berendezni – ehhez alapvetően az szükséges, hogy az megfelelően kialakított legyen.

A locsolás

A műfüvet nem kell locsolni. Semennyit nem kell ezzel foglalkozni. Ennek az az előnye, hogy nem fog kiszáradni akkor sem, ha éppen nem akarunk vele foglalkozni.

A kertet rendben tartani mindig is nagy munka és felelősség volt. Abban az esetben, ha erre nem vagyunk képesek, sokkal jobb lehetséges opció a műfű vásárlás. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy örökzöld kertünk lehet abban az esetben is, ha nem tudunk vele foglalkozni.

A ráfordított idő és energia

Az idő pénz – szokták mondani. A mai felgyorsult világban az embernek soha semmire nincs elegendő mennyiségű ideje. Ha mindig szánunk elegendő időt a munkánkra, barátainkra, családunkra, akkor teljesen biztosra vehető, hogy nem marad annyi időnk a kertre.

Szeretünk kertészkedni? Akkor nekünk igazi füvet kell vásárolni, egyébként a műfű jobb opció.

A környezettel szembeni ellenállóság

Amennyiben olyan megoldásra vágyunk, amely teljesen ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, nem is dönthetnénk jobban, mintsem hogy műfüvet vásárolunk. Az UV-vel, valamint állatokkal szemben is teljesen ellenálló, ennek köszönhetően garantált, hogy nem kell attól félni, hogy annak valami baja esik a későbbiek során.

Ajánló: https://www.kingrass.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.