Menü Bezárás

A jó bor megvidámítja a szívet

A jó bor megvidámítja

A vidámságot sok módon lehet elérni. Lehetséges például az által, hogy finom bort iszunk – hiszen, az alkohol mámora bizony kellemes érzéssel tölti el az embert.

Abban az esetben, ha szeretnénk mindenképp felvidulni, egy jó bort kell majd innunk. De nem mindegy ám, hogy pontosan milyet, és hogy honnan vásároljuk! Ennek az az oka, hogy a borok között is hatalmas eltérések lehetnek.

Mikor érdemes inni?

A legtöbb ember szerint az esti napszak a legjobb időpont a bor fogyasztására. Ennek az az oka, hogy ebben az időszakban az ember már oldott hangulatban van, és arra is számtalan lehetőség adott, hogy az ismerőseivel találkozzon egy jót.

Hol lehet jót koccintani?

Sokan szeretnek elmenni egy sörözőbe. Ennek az az oka, hogy a sört iszogatva hangulatos, zenés helyen az embernek könnyebben ered meg a nyelve és fog tudni ellazulni. Persze lehet otthon is koccintani, valakinek a kertjében, de ez a megoldás sokszor nem olyan hangulatos, inkább érdemes lehet valahová elmenni.

Mennyi az egészséges mennyiség?

Pár deciliternél többet nem szabad inni egyszerre, mert akár az is előfordulhat, hogy egy idő után megcsömörlünk a sok italtól. Rendkívül fontos, hogy mindig lássuk tisztán, hogy mennyit vagyunk képesek egy ülőhelyben inni. Ez természetesen egyénenként változik.

De attól is sok minden függhet, hogy előtte ettünk-e valamit, vagy nem ettünk. Ennek az az oka, hogy az evés bizonyos mértékben befolyásolhatja az ivóképességünket, hogy milyen irányban, az nagyrészt az elfogyasztott ételtől is függhet.

Ajánló: rendeljünk bort – https://paulusborhaz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.