Menü Bezárás

Miben érdemes a sonkát tartani? Milyen hálót érdemes venni a feladatra?

Sonka tárolása praktikák

A sonka egy különleges étel. Nem lehet akármiben tartani, mert könnyen megromlik, vagy érik a kártevők a kamrában. A megfelelő tartósítási eljárások szabályos használata mellett rendkívül fontos az is, hogy jó hálót vásároljunk – ami steril, kellőképpen erős és rugalmas, de nem is szakad el egykönnyen.

Mi az a sonkaháló?

Már a nevéből sem annyira nehéz kitalálni. Ez egy olyan eszköz, amely arra való, hogy a sonkát megkötözzük, és esztétikusan tároljuk benne. Többféle színben is lehet kapni: például fehér, barna, vagy pirosas színben, de a leggyakoribb minden kétséget kizáróan a fehér szín.

Miért van rá szükség?

A kötözött sonka az esetek túlnyomó részében több különböző húsdarabból áll, melyeket valamilyen módon össze kell fogni. Ehhez általában nem elég, ha valamilyen módon összepréseljük azokat, illetve belső kötőanyaggal megpróbáljuk összetapasztani: szükség lehet arra is, hogy kívülről kössük össze az egész sonkát.

Mennyibe kerül ez a hentestermék?

Nem kell annyira magas árakra gondolni. Egy 16m-es háló mindössze 3800 Ft-ba kerül, de vannak ennél drágább variációk is. Minden azon múlik, hogy milyen minőségű, anyagú terméket szeretnénk használni.

Honnan tudjuk beszerezni igazán príma minőségben?

Több ilyen webáruház is van Magyarországon, ámde mi mindenképpen a BöllérShopot tudjuk ajánlani mindenkinek, aki a legjobb minőségű sonkát szeretné a szögre akasztani a kamrában. Kiemelkedő figyelmet fordítanak a sterilitásra, ennek köszönhetően a minőség 100%-ban garantált.

További részletekért, ha érdekel, kattints – konkrét termékkínálat náluk: https://bollershop.hu/termekkategoria/egyeb-termekek/halok/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.