Menü Bezárás

A Nutri8 kínálata élsportolóknak – ha első akarsz lenni!

Rumos csoki

Bizony, a mai sportolói világban nem elég a kemény munka. Szükség van arra is, hogy rendszeresen fogyasszunk olyan ételeket, melyek kiemelkedő tápanyagtartalommal rendelkeznek. Enélkül kizárt, hogy egy kemény menetben a döntőbe jutnánk.

De mégis mit tehetünk? Hiszen, a természetes ételek sokszor nem adják meg azt, amire szükségünk lenne. A válasz az, hogy táplálékkiegészítőket kell szednünk – de azokat is a lehető legjobb helyekről kell beszerezni, ahol a legmagasabb tápanyagtartalommal és hatóanyag tartalommal adják őket.

Milyen étrendkiegészítőket érdemes rendszeresen szedni?

Vitaminokat, ásványi anyagokat gyakorlatilag mindig, de különösen télen. Hiszen a megfelelő mennyiségű D-és C-vitamint szinte lehetetlenség bejuttatni a szervezetbe télvíz idején a megfelelő mennyiségben.

A fehérje szeletek megfelelő mennyiségű, minőségű és összetételű proteineket tartalmaznak. Ennek köszönhetően kiemelkedően finomak, nem lehet azt állítani, hogy ne lenne meg bennük az a mennyiségű fehérje, ami akár egy sportolónak elengedhetetlenül szükséges.

Aminosavakat is érdemes rendszeresen szedni. Ezek elengedhetetlenek az élethez. Leginkább szénből, oxigénből, hidrogénből és nitrogénből állnak, ezekből gyakorlatilag végtelen kombináció állítható elő. Összesen 20 csoportba sorolhatók be, lehetnek akár nem esszenciális aminosavak is.

Miért mondható el, hogy mindez hiteles?

Számos ismert és eredményes sportoló mondta már azt, hogy a Nutri8 termékei tette őket igazán sikeressé. Tekintsük csak meg honlapjukon, hogy pontosan kik azok a sportolók, akik a Nutri8 termékeivel készültek fel az országos versenyeikre!

https://www.nutri8.hu/sportoloink

Ilyen sportemberek például:

  • Kozák Luca
  • Burián Kata
  • Gróf Dávid
  • Váradi Benedek
  • Udvari Panna

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.